Ildi Fitness

Siklaky Szonja

Szeretettel köszöntelek a mozogni, sportolni vágyók körében!

A sport és az egészséges életmód egész életemben meghatározó volt. Kiemelkedő úszó eredmények mellett, mindig is kerestem szabadban sportolás lehetőségeit. Pedagógusként a játékos mozgás élményét ismertettem és szerettettem meg a gyerekekkel. A testükre gyakorolt hatásain túl kitartást fegyelmet tanított. 

Később elvégeztem a csoportos  fitness instruktori, személyi edzői, gerinctréneri képzéseket a Fitness Company-n, hogy a felnőtt társaimnak is adjam át a sport szeretetét. 

A személyi edzéseket preventív szemlélettel és hatékony módszerekkel alakítom ki,  melynek a középpontjában Te vagy ! Ha már meghoztad a döntésed, én melletted állok és segítek neked hogy elérd a vágyott rugalmasságot, izomtónust, kondíciót. 

Minden életkorban, akár nagyobb kihagyások után is érdemes újra vissza térned a mozgás világába. Ha  gerinc panaszaid  vannak abban az esetben a gerinctornával érdemes kezdeni, majd a panaszok csökkenésével növelni az edzés terhelést. Táplálkozási-és életmódbeli tanácsokkal segítek neked hogy az edzések hatékonyságát fokozzuk. A helyszínt Te választhatod. Lehet a szabadban,  az otthonodban vagy edzőteremben.

 

Elérhetőségeim:

sonja.siklaky@gmail.com

Tel: +36 30 385 5184

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN