Ildi Fitness

TÖKÉLETES-nem létezik

2016.09.28. 00:00 - Blog

Tudtad, hogy aki a tökéletességre hajt, az előbb utóbb bedilizik? :)

Miért gondolom ezt? 

Azért, mert szerintem olyan, hogy TÖKÉLETES, nem létezik.
Persze relatív, hogy kinek mi a tökéletes, és hogy ki miben méri a tökéletességet, de az biztos, hogy ha görcsösen vágysz rá, hajszolod szüntelen, csak frusztrált leszel, és örökké elégedetlen.
 
Mit tegyél helyette?
 
Az első, és legfontosabb, amit nem győzök ismételgetni, hogy SOHA ne hasonlítsd magad másokhoz. Rettenetesen nehéz, tudom. 
A hétvégén láttam egy afro srácot futó szerkóban (testre simuló nadrág, tapadós hosszú ujjú póló), és egyszerűen nem tudtam levenni a szememet a fenekéről. Én még ilyen formás, feszes popót nem láttam soha.:) Nos mi ugrott be elsőre? Bárcsak nekem is ilyen fenekem lehetne. :-D Aztán emlékeztettem magamat a fenti szabályra, ami rám ugyanúgy vonatkozik. Ne máshoz viszonyítsam magam, ne akarjak másra hasonlítani.
 
Mindig a meglévő anyagból kell kihozni a maximumot. Arra kell törekedni, hogy a saját adottságainknak megfelelően érjük el a topformát, és ha ez megvan, akkor azon kell munkálkodni, hogy meg is maradjon.
 
Ne akarj jobb lenni másnál. Azon dolgozz, hogy napról napra jobb legyél önmagadnál!
 
Ismerd fel a hibáidat, és szépen lassan, lépésről lépésre javítsd ki őket!ű
 
Ha véleményt formálnak Rólad, vizsgáld meg, hogy ki az, és ha valaki olyan tette, aki számodra fontos, akinek adsz a szavára, akkor fontold meg, elmélkedj rajta. Ellenkező esetben engedd el a füled mellett, és egy percig ne foglalkozz azzal, hogy ki mit gondol Rólad.
 
30 NAPOS MINTAÉTREND
 
EGÉSZSÉGEDRE!

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN