Ildi Fitness

TÉNYLEG TÁPLÁLKOZHATOK EGÉSZSÉGESEN, DE OLCSÓN?

2016.10.17. 00:00 - Blog

 A legtöbbször, amikor valakinek azt tanácsolom, táplálkozzon egészségesebben akár a fogyás, vagy csupán az egészsége érdekében, mindig a pénztárcájukra hivatkoznak az emberek, majd jönnek a kifogások. Én nem tudok mindennap húst venni.Nem is kell, mert a túlzásba vitt húsfogyasztás is ártalmas az egészségre. „Én nem tudom megfizetni a magokat és ezeket a különleges kajákat.” Ez talán az egyik leggyakoribb kifogás, de vajon tudja-e az illető, hogy ilyenkor miről beszél? Nagyjából sejtem, hogy mire gondol.
Ahhoz, hogy egészségesen táplálkozzunk, nem kell mindennap kesudiót, pisztáciát, mandulát és hasonló magokat enni. Nem kell megvenni a legdrágább élelmiszereket, mert attól, hogy drága, nem feltétlenül egészséges, és a minőségi, vitamindús ételeket sem mindig lehet mértéktelenül fogyasztani. 

Itt van néhány ötlet, ami talán neked is megkönnyíti az egészséges táplálkozást:
 
1.     IGYÁL VIZET!
Nagyon fontos a folyadékbevitel télen és nyáron is, de nem mindegy, hogy milyen az a folyadék, amit nap mint nap fogyasztasz. Feltételezem, hogy ha egészségesen próbálsz táplálkozni, nem iszol mindennap cola-t, vagy hasonló cukros egészségtelen italokat. Ide tartoznak az ízesített vizek is. Ne áltasd magad azzal, hogy eleget teszel a napi vízfogyasztás kritériumainak akkor, amikor ezekkel a műanyag ízesített löttyökkel tereheled a szervezetedet.  Cseréld fel őket gyógyteára és sima vízre. Hidd el jobban is fog esni, mint egy pohár cukros lötyi, és sokkal olcsóbb is.
 
2.     EGYÉL TÍZÓRAIT ÉS UZSONNÁT!
De mit? Jön mindig válaszul ez a kérdés. Van néhány nagyon egyszerű ötlet, amivel kiváló ételeket tudsz készíteni. Vegyél sima zabpelyhet, puffasztott amarántot, tejet, és egy kis vizet, majd készíts belőle zabkását, és ízesítsd, ahogy jól esik. Egyszerű, olcsó, finom és rendkívül laktató. Kell ennél több?
 
3.     KRÉMLEVESEK!
Én különösen szeretem  a krémleveseket, mert gyors, egyszerű, finom és nagyon egészséges. Nem kell hozzá más, csak néhány zöldség (olyat is kipróbálhatsz, amit amúgy nem szeretsz, mert krémlevesnek szinte minden kiváló), egy kis víz és néhány fűszer. Igazán ízletes levest kapsz a végén, amit biztosan mindenki imádni fog!
 
4.     FŐZELÉK!
Igen főzelék! Nemcsak az iskolai menzán lehet főzelék, hanem a Te hűtődben is, hiszen azt is el tudod úgy készíteni, hogy egészséges legyen, sőt egy hideg napon, mikor leülsz ebédelni nagyon is jól tud esni egy kis meleg főzelék.
 
 
És ha még mindig nem lett volna elég, elkészítettem egy 30 NAPOS MINTAÉTRENDET, amelyben hasonlóan egészséges recepteket találsz, amik tényleg pénztárcakímélőek. Válogass kedvedre belőle. Hidd el, ha egészségesebben étkezel nem csak a pénztárcád tartalma lesz jobb látvány, de a kedved is sokkal jobb lesz, hiszen a test és a lélek egészsége párban jár. 

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN