Ildi Fitness

MOTIVÁCIÓ NÉLKÜL NEHÉZ

2016.08.02. 00:00 - Blog

Van egy érdekes történet, ami nagyon jól példázza azt, hogy a sikertelenség valódi oka a motiváció teljes hiánya. 

Az, hogy Te jól akarsz kinézni, le akarsz adni pár kg-ot, nagyon messze van az igazi motivációtól. Ha csak ennyi a célod, akkor valószínűleg máris kudarcra vannak ítélve a próbálkozásaid.
Kell egy igazi mozgató rugó, egy olyan kattanás, ami minden energiádat, minden gondolatodat abba az irányba fogja összpontosítani, amelyet követve el tudod érni a céljaidat. Az iránynál még fontosabb az, hogy ha megvan a motiváció, akkor egy pillanatra se veszítsd el a fókuszt. 

A történet, amit most szeretnék megosztani veled, a saját családtagom személyes élménye. Rendkívül jól példázza azt, hogy az ember akaratereje milyen szélsőséges tartományokban képes mozogni csupán attól függően, hogy a motiváció megvan éppen, vagy valahol az erőfeszítések közepette elveszett.

Drága családtagom (Ildi, ő is), amióta ismerem súlyproblémákkal küzd. Nem drasztikus, de némi súlyfelesleg mindig van rajta, ami zavarja is.
Egy nap Ildi áldott állapotba került, amikor is az orvosa közölte vele, hogy erős a gyanú a terhességi cukorbetegségre. Ezért hát követnie kellett egy szigorú, ám teljesen tartható diétát, melynek következtében gyönyörűen lefogyott. Tette mindezt úgy, hogy a baba szépen, egészségesen fejlődött a pocakjában. Soha a terhesség előtt, se utána nem volt olyan csinos, mint abban a 9 hónapban, amíg a szíve alatt hordta kislányát.

Érdekes, nem? Jött egy motiváció, amelyért olyan áldozatot tudott hozni, amit önmagáért képtelen lett volna megtenni. 

Ebből is látszik, hogy a legnagyobb akadály saját magunk vagyunk. 
Ráfoghatod Te a sikertelenségedet bármire, a végén mindig kiderül, hogy a TE AKARATERŐDDEL volt a gond.

Tehát a feladatod az, hogy találd meg személyes motivációdat, ami a legkeservesebb pillanatokban is erőt ad a folytatáshoz. 
Amint ez megvan, sokkal könnyebben fogsz eredményeket elérni, és sokkal kevésbé fogod azt érezni, hogy óriási áldozatot hoztál.

Kívánok Neked sok-sok energiát, kitartást, és azt, hogy sikerüljön megtalálnod a Te saját, egyedi motivációdat!

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN