Ildi Fitness

ENGEDD EL A MÉRLEGET!

2016.03.18. 00:00 - Blog

Arra kérlek Titeket, hogy tegyetek egy próbát!

Vigyétek le a pincébe, vagy dobjátok fel a padlásra a mérlegeteket, és mondjuk 2 hónapon keresztül eszetek ágába ne legyen ráállni.
 
Miért kérem ezt?
 
Azért, mert csak saját magadat frusztrálod agyon vele. Na jó, meg néha engem is, amikor azt hallom, hogy "megint nem mozdult semmi" vagy "a mérleg semmit nem mutat, sőt, fél kg-mal többet mértem, de páran már megkérdezték, hogy mit csinálok, de jól nézek ki, fogytam-e."
Komolyan kérdezem: Miért nem elég ez? Miért nem elég, hogy a ruháidból kezdesz kiesni, hogy sorra kapod a bókokat? Te magad is érzed, hogy sokkal tónusosabb minden izmod, de továbbra is ragaszkodsz a mérleghez, és a kitűzött kg-hoz.
 
Ha most abban a helyzetben vagy, hogy már csak 3-4 kg-nak kell lemennie, és már vért izzadsz, mégsem mozdul, akkor el kell gondolkozni pl. azon, hogy valóban szükségszerű megszabadulnod attól a 3-4 kg-tól, vagy elég, ha átrendeződik a tested, és marad a súlyod, de egy sokkal feszesebb, kívánatosabb alak köszön vissza a tükörbe, és a zsír%-od végre a normál tartományba esik.
 
Én mindig azt szoktam mondani, hogy a mérleggel annak kell foglalkoznia, aki pl 100 kg-ról indul. Logikus, hogy itt nem elég, ha átrendeződik az izom-zsír arány, hiszen egy 165 cm-es hölgy igen nehezen tudna összehozni akkora színtiszta izomtömeget, hogy maradna a súlya 100 kg, és emellett a testzsír %-a a referencia tartományba esne.
 
Mai divatos kifejezéssel élve ENGEDJÜK EL! 
Engedjük el ezt a mérlegfüggőséget.
 
Amire koncentrálnod kell az a következő 3 dolog:
- edzések, azok intenzitása, valamint sűrűsége
- étkezés (napi 5x.), ehhez nyújtanak segítséget a mintaétrendjeim
- környezetből kapott pozitív visszajelzések
 
A mérleget meg ásd el egy időre!
 
 

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN