Ildi Fitness

Aki izmos, az kompenzál?

2015.01.13. 00:00 - Blog

Egyesek szerint, aki a tökély közelébe fejleszti testét, mind esztétikailag, mind kondicionális képességek (erő, állóképesség, hajlékonyság, koordináció) tekintetében, az valamit biztos kompenzál. Általában a lusta emberek vannak ezen a véleményen, akiket nem érdekli a testük, mert a külsőségeket nem tartják  fontosnak. Vagy legalábbis nem annyira fontos, hogy tegyenek érte. Megelégednek a zsírpárnákkal, végülis így télen még jól is jön egy kis fűtőanyag.
A baj csak az, hogy ebben a testben kell leélni az életed, és szerintem megérdemel annyi tiszteletet, és odafigyelést, hogy a maximumot hozzuk ki belőle.

Lehet itt nyugtatgatni magunkat, hogy a belső   értékek a fontosak, meg hogy a szépség, és a csinos alak múlandó, ám nem véletlenül született az a mondás sem, hogy \"ép testben ép lélek\". Ha elhanyagolod a tested, előbb-utóbb meg fogja bosszulni.
Ne azért akarj edzeni, izmosodni, hogy begyűjtsd a like-okat, és a kockás hasadat minden szögből lefényképezve megosszad a létező összes közösségi portálon.  Elhiszem, hogy jó érzés fogadni a dicséreteket, számolgatni a like-okat, sőt azt gondolni, hogy aki nem like-olta, az biztos azért tette, mert irigy.
Ha ez a cél, akkor valóban kompenzálsz valamit.

Lehet cél a kockás has, de ne mások, ne a like gyűjtés miatt akard, hanem magad miatt. Egyébként is, nem izgalmasabb csak sejtetni a formás idomokat? Hidd el, akkor is látszanak a kidolgozott izmok, ha ruha fedi őket. Én azt mondom, hogy az izmos test, és a kellő szerénység az, ami igazán megnyerő! Próbáld ki! ;-)
Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN