Ildi Fitness

3 TÉVHIT, MELYEK MIATT ROSSZUL ÉREZHETJÜK MAGUNKAT

2016.10.19. 00:00 - Blog

Fiúk, lányok, hölgyek, urak, ha motivációra van szükségük, gyakran keresnek fel közösségi oldalakat, hírportálokat, ahol kocka hasú fitneszmodellek képeire irigykedhetnek, majd meríthetnek belőle ihletet és erőt. Nem mondom, hogy ez rossz, mert mindenkinek kell inspiráció, sőt elengedhetetlen, hogy a nehezebb napokon ott legyen egy kis motiváció, valami, ami erőt és kitartást ad nekünk.

Keressünk fel bármilyen oldalt, írjuk be akár csak a Google keresőbe mondjuk, hogy fitness. Erre a szóra olyan képeket fogunk kapni, amik első ránézésre gyönyörűek, imponálóak, de nem gondolunk bele, hogy nekünk nem feltétlenül kell így kinéznünk.

1)      Azok az emberek, akikről ilyen képek készülnek, valószínűleg a testükkel keresik a pénzt, egyszerűbben fogalmazva: modellkednek. Különösen fontos, hogy jól nézzenek ki, pláne, ha fitnesz modellként kell a kamera elé állniuk. Ők nem biztos, hogy egész nap az irodában ülnek, majd a napi 8 óra után lemennek a terembe egy órát edzeni. Másképp élnek, mint azok az emberek, akik az ő képeiket nézegetik.
 
2)      Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy nem minden ember egyforma. A test, a lélek, a gondolkodás mindenkinél különbözik. Vannak természetesen azonosságok, de nincs két egyforma ember, így az az edzésmennyiség, ami neki elég, lehet, hogy neked kevés. Az a táplálkozás, amit ő folytat lehet, hogy neked kevés. De épp ellenkezőleg az is lehet, hogy sokkal többet dolgozik azért a kinézetért és egészséges életért, mint amit te gondolnál. A tested működése sem feltétlenül egyezik meg az övével.
Legyenek motivációid, de soha nem mérd magad más teljesítményéhez.

3)      Amit a képen látsz, nem feltétlenül egyezik a valósággal.
Rólad is biztos készült már olyan kép, amin kicsit ducibbnak, kicsit soványabbnak, szebbnek, vagy éppen csúnyábbnak láttad magad. Tökéletes nincs és náluk még a photoshop is rásegít, hogy ne a valóságot tükrözze a kép, így ne lepődj meg, ha soha nem lesznek pontosan olyan vonalaid, mint a képen szereplő modellnek.
 
Fontos tudnunk, hogy mind-mind más életet élünk, így az életvitelünk nem túl gyakran egyezik. Vannak mindenkire érvényes szabályok pl.: „Ne tömd magad cukros ételekkel, italokkal. ” de ezeken az alapszabályokon kívül mindenkinek a saját ritmusát, saját irányelveit kell kialakítania. Motivációt és erőt meríteni tökéletesek ezek a képek, de ennél többre nem jók. Szépek, csodálatosak… és lehetne még halmozni ezeket a kifejezéseket, de amíg nem éljük életvitelszerűen az ő életüket, és nem bújunk bele a testükbe, nem fogjuk elérni pontosan ugyanazt az alkatot.
Vannak dolgok, amiket könnyedén be tudsz tartani.
·         Napi ötszöri étkezés
·         Egészséges táplálkozás
·         Heti minimum három edzés
·         Elegendő alvás
·         AKARAT
 
Ez csak egy pár azokból az apró dolgokból, amikre könnyű, de KÖTELEZŐ ODAFIGYELNI. A többit kizárólag te tudod meghatározni magadnak.

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN