Ildi Fitness

Blnce Mix Fókusz formula

Színes bogyós gyümölcsök héját, gyümölcshúsát és magját tartalmazó őrleménykeverék

Cikkszám: FF01

Termékleírás

A blnce Fókusz formula olyan, szakirodalmi adatok alapján összeállított színes őrleménykeverék, amely a különböző növényi őrlemények: a vörösszőlőmag- és vörösszőlőhéj-, piros- és feketeribiszke-, homoktövishús- és homoktövismag-őrlemény hatását egyesíti.

A kutatások során mind a bogyósok héjrészeiben, mind a magjukban különböző flavonoidokat és fitokemikáliákat találtak. Az egyes bogyós termések külön-külön is bioflavonoid-források, azonban más-más anyagokat hordoznak, együttesen alkalmazva pedig hatásaik összeadódnak. A keverék a bogyós termések héjrészeit és magját együttesen tartalmazza (pozitív szinergencia).

Az őrleménykeverék a magok hidegen történő sajtolása után visszamaradó értékes anyagokat és élelmi rostokat hordozó nyers növényi szárazanyagok őrölt, majd fényvédő csomagolásba kiszerelt formája.

Néhány szó a termék fejlesztőjéről:

\\\\\\\\\\\\\\\"Tóth Gábor vagyok , szakmámat tekintve élelmiszer-ipari technológusmérnök (főiskolai), minőségszabályozó okleveles élelmiszer-ipari mérnök (egyetemi), táplálkozáskutató, termékfejlesztő és étrendi tanácsadó.

Mintegy húsz esztendeje foglalkozom élelmiszer- és táplálkozástudománnyal, a médiában 15 éve vagyok jelen. Országszerte tartok szakmai és népszerűsítő előadásokat, képzéseket, egészségvédelmi és sporttudományi szemináriumokat, egészségnapokat, hangsúlyt helyezve a prevencióra, az egyéni szokásokra, személyes felelősségünkre, tudományos-ismeretterjesztő jelleggel.

Több mint három évig a Class Fm rádió Morning Show műsorában, az E-mentes övezet című rovat szaktanácsadója voltam, Sebestyén Balázs vezetésével; e műsort közel három millió ember hallgatta rendszerességgel. 
Több mint 10 éve a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), a Központi Környezet- és Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet (KÉKI) valamint magyar kisüzemek és biotermelők hathatós szakmai segítségével hazai élelmiszer-fejlesztésekben vállalok szerepet, így kerülhetett forgalomba több egészségvédő, preventív bio- és reformélelmiszer (inulindús ill. fruktózdús biocsicsóka-sűrítmény, zsírszegényített olajosmag-őrlemények, gyümölcsmag- és héjőrlemények, speciális rostforrások stb). Terveink (szakmai csapatom nevében) szerint a jövőben, évről évre, újabb tudományos fejlesztésekkel gazdagítjuk a hazai és külföldi élelmiszer palettát, illetve szakmai kutatói team-munkákhoz csatlakozunk. Célunk a legújabb tudományos eredmények gyakorlati alkalmazása, konkrét termékekké formálása különböző célcsoportokhoz igazítva. Emellett kifejezetten sportolók részére is folyamatban vannak fejlesztéseink.

Tisztelettel a blnce szakmai csapata nevében: Tóth Gábor

Mire ajánlom

Ajánlott 2 x 1 teáskanál (10g) őrlemény keverék fogyasztása nyersen, pépes ételbe, főzelékbe, kásafélékbe vagy turmixba, folyadékba keverve. Rostos jellegénél fogva nem oldódik vízben, ez hatását nem befolyásolja. Főzni-sütni nem ajánlatos.

Szállítási díjak

A termék kiszállítása 20000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. Bővebben

Fizetési lehetőségek

Banki előutalás, Utánvétel

Bővebben

Tetszett a termék?

Köszönöm, ha megosztod.
Ezeket ajánlom még hozzá
NATURIZE BARNA RIZS FEHÉRJE 454g ÚJ 85%-os -

A Naturize® kizárólag 100%-ban természetes, prémium barna rizs fehérjeport tartalmaz.

Blnce Homoktövismag-őrlemény -

Homoktövisbogyók szárított magjának rostos őrleménye

Okos Élet biocsicsóka sűrítmény -

Magas táplálkozásbiológiai értékű, koncentrált, inulinban gazdag növényi bioélelmiszer

Blnce Pro3 Vaníliás rizsfehérje -

Barna rizs fehérje, borsó fehérje és kendermag fehérje kombinációja édesítőszerrel

 

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésû mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzõterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tõlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edzõ
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYÛJTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN